Aj ja potrebujem nejakeho odbornika. Neda sa mi spustit Windows, neviem v com je chyba. Pocitac sa apusti, ale ked sa ma system otvorit, cierna obrazovka, takze neviem, ci je to software (asi ano) alebo to pripadne moze byt nieco s hardware. Je to sice len jeden z problemov ktory mam, ale ten najväcsi. Vdaka za kazdu radu skutocneho odbornika.
Cerna obrazovka a dal nic - pocitac bezi a nic neukazuje? Nevypne se, nerestartuje, ani se neukaze nejaka obrazovka s chybou?
Pak bych jako prvni zkusil pocitac nastartovat v bezpecnem rezimu - v tom pripade si Windows odpusti spoustu ovladacu, ktere jsou typickou pricinou takovych problemu.
Spust pocitac a mackej F8 - mel by ukazat nabidku "Spustit normalne", "Spustit v zabezpecenem rezimu" apod. Pokud v tomto rezimu nabehne, mas skoro vyhrano.
Potom bych zkusil znova nainstalovat ovladace graficke karty...podle vysledku pak dal
Obcas pomuze zkusit si vspomenout, jestlis predtim, nez to zacalo blbnout, delala neco zvlastniho - vylila do nej kafe, upustila ho, neco instalovala, spustila nejake divne programy, jeslti pocitaci dosla baterie a chcipl - apod